ISO Konsult

Funderar ni på att ISO certifiera ert företag? Eller är ni redan ISO certifierade och behöver vägledning eller på ett kostnadseffektivt sätt stärka upp egna organisationen med en ISO konsult? Vi hjälper företag att förbereda, implementera och upprätthålla ISO-standarder. Vi har idag byggt över 100 ledningssystem åt olika företag.

ProCert AB har lång och gedigen erfarenhet inom kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöstyrning. Våra konsulter vägleder och hjälper er på plats från första start till certifiering mot önskade standarder. Det spelar ingen roll på vilken nivå ni befinner er, vi hjälper er vidare för att uppfylla era egna, kunders eller myndigheters krav och önskemål. Kontakta oss för mer information!

ISO Konsult, upprättande & implementering utav ledningssystem:

Våra ISO Konsulter på ProCert kan hjälpa er med att upprätta, implementera samt leda arbetet med att införa ett ledningssystem. Vårt fokus att förbättra eran nuvarande verksamhet och ledningssystem så att de uppfyller de krav som ställs vid en ISO certifiering. Vid första kontakten identifierar våra ISO Konsulter Era önskemål, förutsättningar och behov och under processens gång kontrollerar vi efterlevnaden av standardernas krav samt bollar tankar och idéer med er om hur erat miljö- och/eller kvalitetsarbete ska drivas framåt.

ISO Konsult, extra resurs:

Ibland kan det behövas extra resurser i organisationen, då kan våra ISO konsulter vara behjälpliga vid bl.a.:

  • KMA-ansvarig / Ledningens representant
  • Information och utbildning till personal
  • Miljöutredningar
  • Omvärldsanalyser
  • Riskanalyser
  • Analyser och mätning kring ledningssystemets effektivitet och resultat

Du hittar oss på Nyponvägen 8 i Åkersberga. Har du några funderingar? Ring oss på 0723-985700 eller maila karolina@procert.se så hjälper vi dig.

Som kund till ProCert kan vi hjälpa er igenom hela certifieringsprocessen - Hör av er idag!